Bruin Autoservice is een ervaren en deskundig autobedrijf, gespecialiseerd in in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, autoverhuur, lease en onderhoud. Wij zij gevestigd aan de Bedrijfsweg 6 te Den Helder (NH). U vind hier al onze occasions.

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod aan gebruikte auto’s. Over het algemeen bestaat ons wagenpark uit jonge en moderne auto’s. Van kleine, compacte auto’s tot ruime gezinswagens en sportieve SUV’s. Wij bieden zowel benzine als dieselauto’s aan. Wij hebben dus altijd wel iets staan, dat aan uw eisen en wensen voldoet! Neemt u maar eens een kijkje via de “Occasion” button aan uw linkerzijde.

We staan altijd klaar om u te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe of gebruikte auto. We begeleiden u graag door onze showroom of op ons terrein om u te voorzien van de benodigde informatie. We nemen graag de tijd u te helpen bij uw keuze, zodat u met een goed en zeker gevoel een beslissing kan nemen over uw nieuwe auto.

Bij het kiezen van een nieuwe auto staat natuurlijk niet alleen de aankoop centraal. U wilt zekerheid dat uw auto technisch in orde is, er verzorgd en netjes uitziet en dat u naderhand bij onderhoud, APK, schade of reparatie zeker bent van een vertrouwd adres. Wij zorgen dat niks van dit u ontbreekt! Elk van onze auto’s is namelijk een visitekaartje van ons bedrijf. Voordat wij uw nieuwe auto afleveren zorgt ons onderhoudsteam ervoor, dat de auto technisch in orde is, de auto APK gekeurd is en er een
onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Onze showroom is geopend van maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. Buiten openingstijden op afspraak.